0

 
Rya Foder & Djurhotell logo utan bakgrund

 VILLKOR & REGLER

- Hunden ska ha giltig vaccination mot parvo, valpsjuka, kennelhosta och HCC ( smittsam leversjukdom)  Kopia medtages. Ska hundens medicineras/sår läggas om etc. ordnar jag detta mot en kostnad av 20:-/dag.

- Om hunden insjuknar eller skadar sig under vistelsetiden kontaktas veterinär Åsa Gardell/ Tollarp alternativt Distriksveterinärerna i Vä om vi inte kommer överrens om annat.  
Ev. kostnader i samband med detta bekostas av ägaren och betalas vid utcheckningen.

- Under perioden april-oktober vill jag att hunden är behandlad med något fästingmedel. Jag rekommenderar Bravecto  eller Nexgard som  båda är receptbelagda.

- Hunden ska vara fri från skabb ohyra etc. och för övrigt vara frisk.

- Har hunden nyligen varit utomlands ska den vara avmaskad efter hemkomsten.

- Löptikar kan tas emot om inga okasterade hanar är inbokade. Dock tillkommer ett tillägg om 30:-dygn för löptikar-gäller även om löpet börjar när hunden är här.

-Vid bokning av hundens vistelse betalar du en bokningsavgift på 30% av den totala kostnaden. Resterande 70% ska vara betalda senast samma dag hunden kommer.  Vid ev. avbokning sker ingen återbetalning eller byte.
Betalning sker via Swish till nr 0768/787821 eller till bg 449-7442.
Mindre kontanta belopp accepteras (max 2000:- )

Bokningar bekräftas via mail, sms eller telefon. 

Rya Foder & Djurhotell AB förbinder sig att vårda hunden väl, ge den god tillsyn, god kontakt, utfodra och ge färskt vatten samt att rasta hunden regelbundet. Företagsförsäkring finns.

Har du möjlighet att fylla i och skicka eller skriva ut nedanstående inackorderingsavtal innan hunden lämnas så gör gärna det, annars fyller vi i det då vi träffas. 

PÅ INCHECKNINGSDAGEN

-Ta med kopior på vaccinationer,  hundens ev. favoritleksak,  tuggben etc., Ev. mediciner. Ev. täcke/täcken beroende på årstid,  halsband/sele. Hundens mat,  ev.  bädd om den betyder trygghet för hunden och gärna något som luktar "hemma" .
Jag vill att hunden har ett halsband på även om sele används vid promenader-detta för att om jag behöver  hålla hunden ska jag inte behöva ta i pälsen.
-Tac
ksam om du håller vår avtalade tid.
-Jag vill att hunden är rastad innan ni kommer.
- Vi möts utanför huset, har vi inte ordnat det praktiska innan såsom inackorderingsavtalet etc. går vi in och ordnar det medans hunden får vänta lite i bilen ( beroende på vädret..)  
- Vi gör ordning din hunds box ( om aktuellt)  tillsammans om du vill. Vi säger hej då ute vid bilen och jag tar en kortare promenad med din hund innan du far iväg. På det här sättet är det vi som lämnar dig och inte tvärtom. Detta för att minimera den stress som din hund annars kan uppleva.
När din hund och jag är tillbaka kommer den ha fullt upp med alla nya  dofter och intryck och allt nytt som ska undersökas.
Vill du ha en lägesrapporter så får du det så ofta du önskar. Jag vet hur jag själv varit när mina hundar varit på hundpensionat.