0

 
Rya Foder & Djurhotell logo utan bakgrund
BRAVO FÄRSKFODER
BRAVO FÄRSKFODER

Hos Rya Foder & Djurhotell AB hittar Du Bravo Färskfoder  och Bravo´s naturliga tugg och godis.
Klicka här för att komma till sidan med produkterna eller i menyn här ovan. 
Vad som finns hemma i frysarna varierar.
Jag kan beställa hem det du önskar och ha det för leverans inom några dagar. 
Min övertygelse är att en hund ska i huvusak  äta det den är skapt för, dvs främst rått kött och ben. Men det finns hundar som fungerar bättre på torrfoder. Det ena behöver inte heller utesluta det andra. Det går bra att kombinera  färskfoder och torrfoder. 
Eftersom jag sålt färskfoder mellan  2004-2015 i Stockholms-
området har jag fått en hel del erfarenhet av hundars olika problem när det gäller foder och olika allergier. 
Möjlighet att ta in andra  sorter, märken och produkter finns. Har med mitt tidigare företag Mälarö Färskfoder varit kund hos Eurogroom, Vitakraft, Musch, Emmzo, EkholmNordic, Petfood, Halla mfl.
Hör av dig om du har önskemål.

Har du provat AddPocket ? Extrafickor som enkelt hängs på höfterna och knäpps med ett brett kardborreband.  En pryl jag inte kan vara utan när det är varmt och man inte vill ha jacka eller väska att bära runt på för att förvara tex. hundgodis, mobiltelefon etc.    

Rya Foder står för kvalitét och med god service- för Din och Din hunds trygghet.

Möjlighet till hemleverans finns. Kostnaden är beroende på ort.
Fri hemkörning i Tollarp.
Annars  hämtar du här på gården i Rya/Tollarp  efter överrenskommelse. Är vanligtvis hemma om jag inte är ute med hundar.
 

         

       
 
  HUNDHOTELL  &  DAGIS I HEMMILJÖ     
       Långt ifrån ett vanIigt Hundpensionat/Dagis ! 
 

"Hundrummet " med endast 2 boxar ( kan göras om till 3) är inrett i bostadens tillbyggnad. För att miljön ska bli lugn, harmonisk och att just Din hund ska få den uppmärksamhet den förtjänar tar jag endast emot 3-4 hundar samtidigt. Antalet beror på hundarna.
Hundarna turas om att vara med mig och mina egna hundar fritt i huset. Självklart efter hur dom kommer överrens. Kommer alla överrens sitter ingen  boxad.
2 stora ordentligt inhägnade rasthagar (gräs)  med viltstängsel  där hundarna kan rusa av sig ordentligt, enskilt eller tillsammans mellan de 2-3 dagliga promenaderna. Mer information såsom bilder, priser och regler hittar du under fliken Hundhotell i menyn här ovan. Eller klicka  r

       RYA B & B

På gården finns det ett övernattningsrum en trappa upp ( brant ) i bostadshuset med 2 bäddar. Sannolikt Skånes billigaste B & B !
375:-/pp/natt  inkl frukost. Djur välkomna. Faceboooksida :  https://www.facebook.com/RyaTinaTollarp/  eller sök på Rya B & B i Tollarp
Välkommen